# Hvordan sletter jeg kontoen?

> Ta kontakt med Dalai Solutions, så slettes arbeidsområdet og innholdet.

Kategori: Ofte stilte spørsmål
Sist oppdatert: 7. september 2026
Kilde: https://www.hjelpesenter.no/hjelp/artikkel/slett-kontoen

---

Det finnes ingen knapp i dashbordet for å slette hele kontoen eller
arbeidsområdet permanent. Det er en bevisst avgjørelse: en så stor og
endelig handling skal ikke kunne skje ved et uhell med ett klikk.

## Slik gjør du det

Ta kontakt med Dalai Solutions for å avslutte avtalen. Når kontoen avsluttes,
slettes arbeidsområdet med artikler, kategorier, innboks og annet innhold.
Fortell gjerne når dere ønsker at avslutningen skal skje, slik at teamet
deres og eventuelle kunder ikke blir stående uten hjelpesenter midt i noe.

## Vil du bare tømme innholdet, men beholde arbeidsområdet

Det finnes heller ingen egen knapp for å tømme artikler og kategorier og
starte helt på nytt med innholdet. Skal dere fortsette å bruke
Hjelpesenter.no, men vil bytte ut alt innholdet, ta kontakt med Dalai
Solutions og be om det. Dere beholder da både adressen og tilgangen til
dashbordet – det er kun innholdet som byttes ut.

Dette er to forskjellige henvendelser: å tømme innholdet, og å avslutte
avtalen og slette arbeidsområdet for godt. Fortell hvilken av delene dere
mener når dere tar kontakt.

## Før du bestemmer deg

Begge handlingene er endelige. Er du usikker på om du vil tømme innholdet
eller avslutte hele avtalen, er det lurt å tenke gjennom hva dere faktisk
trenger å fjerne, før dere tar kontakt.
